Sempoii jer...

Untuk menjadi Artakus, hati mesti cekal, jiwa mesti kental -Ahmad Patria Abdullah-

My Photo
Name:
Location: Bukit Subang, Selangor, Malaysia

Sempoii ladyyyy with a simple life. Srikandi Morrok Legion ke III, empayar Morrok. Long life Morrok!!

Tuesday, April 27, 2010

Baca@lrt - Version 2

Peserta Baca@lrt versi ke-2
Sasterawan Negara A.Samad Said sudi memeriahkan suasana.

Bertukar buku ngan Fadli Al-Akiti. Aku bagi buku Cinta Sufi (Ramlee Awang Murshid). Fadz bagi 2 buku dr DBP..Buku Cinta Sufi tu baru je beli extra copy dr Elle..Dah rezeki Fadz.


bersama Geng RAMFC



Tarikh: 25th April 2010
Tempat: Mana2 lrt dan berakhir di Kinokuniya KLCC
Masa: Bebas
Modus Operandi: Baca di lrt dan berjumpa di Kinokuniya KLCC. Derma sebuah buku ke dalam bekas kaca yang disediakan. Kemudian bertukar buku dengan peserta yang mengambil bahagian.

From RAMFC Group: AttOks, Elle Syella, Eina Noor, Amarul Aman, Akim & Sempoii

Masuk berita Astro Awani kul 9 malam. Tapi aku tak sempat nengok.
Ini bukan lakonan..ini adalah benar cik yah..heheheh
Interview pasal cukai kerajaan terhadap buku-buku import..Actually nak jawap "who cares?" tapi tak baik la kan..so aku taram la apa yg patut.
Tak abis lagi tu menaram..
Derma buku the Da Vinci Code. Tak sanggup lak nak bagi buku Ahmad Patria Abdullah, Ramlee Awang Murshid atau Faisal Tehrani ..huhuhu
Tahniah kpd pihak penganjur PTS Publishing dan Kinokuniya. Ada rejeki , aku join lagi..

Note: Then lepak kat food court ngan geng RAMFC sampai kul 6. Tukar tempat 2 kali. Best gila..

8 Comments:

Blogger Elf said...

Waahh...Temudugaan..Glemer u olz.

9:45 AM  
Anonymous Ijip said...

oh aku mmg tak boleh baca dalam kenderaan. Nanti mata jadik berpinar pastu sure pening...

12:21 PM  
Anonymous sempoii said...

Elf..yer soklan nyer sangat menduga. Ntah apa yg aku jawap pun tatau..

Ijip..ada option lain, ko leh baca kat steseb lrt yg tak bergerak hahahhahah!

12:30 PM  
Blogger The Rambler said...

aku nak gak buku cerita pree dari ko!!

7:08 PM  
Anonymous sempoii said...

Dell..boleh..aku bagi buku uyg aku beli dr ko banyak2 dulu :P..

12:15 PM  
Blogger waiem said...

Penuh perasaannya menaram...gambo seken last...hehehe

4:22 PM  
Anonymous sempoii said...

waiem..tulah, kecewa sangatla kononnya tu ngan kerajaan..hihihi

9:12 AM  
Anonymous tunbegia said...

sungguh glamor masuk tv uoolss, nice

salamm

3:19 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home