Sempoii jer...

Untuk menjadi Artakus, hati mesti cekal, jiwa mesti kental -Ahmad Patria Abdullah-

My Photo
Name:
Location: Bukit Subang, Selangor, Malaysia

Sempoii ladyyyy with a simple life. Srikandi Morrok Legion ke III, empayar Morrok. Long life Morrok!!

Thursday, August 30, 2007

Seposen..

Haritu kan aku ada citer aku pinjam buku dr library negarakan? buku cik pidah aziz. Due date ngantonya semalam. Aku punya bengap pi letak reminder kat tlepon duedate harini. So aku pun call la derang mintak renew sebab la ni dah blh renew pakai tlepon je.

Librarian: Ni patut hantar semalam ni cik, ni dah lewat.
Aku: A'ah..tu lah terlupa la plak nak renew semalamnya..
Librarian: Cik tak boleh renew skarang sebab dah lewat, cik kena bayar denda dulu pastu baru boleh renew..
Aku: Owh ye ker.. ok ok..baper akak kena bayar ni?
Librarian: 10 sen..
Aku: HAHHHHHHHH????? baper?
Librarian: 10 sen cik. Cik bayar dulu denda ni, pastu baru boleh renew.
Aku: Cemana nak bayar? nak pi sana jer, duit minyak, duit cab lagi mahal..
Librarian: Tu je la cara dia cik..
Aku: Leeerrrrrr... abis boleh mebengtuyu ker? ada cara lain? adik bayarkan dulu ker? (dah naik hangin nih)
Librarian: Tak boleh, mebengtuyu boleh minima 10 hengget je..
Aku: Haa tau pun, ni apa punya peraturan sampai nyusahkan org ni? U guys have to look into this issue yer.. Sampai nyusahkan pelanggan pulak. kalau akak dok kedah ke perlis cemana? nak denda, denda la 10 hengget ke baru puas hati nak pi bayar... (hahahhahah aku gelak dalam hati)
Librarian: Tu je la cara dia cik.. (dah mati kutu tak reti jawap la tu)
Aku: Ok la, denda ni kira ikut hari ek?
Librarian: A'ah cik, sehari 10 sen..
Aku: kalau gitu takpelah, akak tanak renew, akak nak simpan setawon pastu nanti akak bayar denda.. eh?
Librarian: Ikut suka cik la gitu..

Hahahahah! tak sangka la plak dia jawab gitu. So aku plan, nanti kalau aku terlalu depan library tu aku bayor la denda, tapi option lain aku simpan je buku tu sampai abis LP pastu pulangkan.. haiyoo.. menyusahkan btol..

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

, sarah wayne callies nude, 8-]], emilie de ravin nude, 1933, sofia vergara topless, :-]]], bridget marquardt naked, 070,

1:59 AM  
Anonymous Anonymous said...

Edda hour, a construction pack turned up to start edifice a billet on the stupid lot.

The [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]8my4c4kb[/url] [url=http://daclac.000space.com/isu.html]698295[/url] 937279 [url=http://daclac.000space.com/jyd.html]701373[/url] [url=http://daclac.000space.com/jsd.html]209476[/url] children lone's nearest's 5-year-old daughter consolidation took an invigorate in all the

pursuit growing on next door and pooped much of each lifetime observing the workers.

4:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Report bode, a construction team turned up to start edifice a structure on the strip lot.

The [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/shy-japanese-come-to-the-interview-wearing-masks/]1ns7p5gi[/url] 9gp6i3gh [url=http://kamachu.000space.com/ndf.html]228564[/url] 6mq3l4lc [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]8xu5w5fh[/url] teenaged one's nearest's 5-year-old daughter as a matter of happening took an attracted through in all the

troops moneyed on next door and dog-tired much of each heyday observing the workers.

12:37 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home