Sempoii jer...

Untuk menjadi Artakus, hati mesti cekal, jiwa mesti kental -Ahmad Patria Abdullah-

My Photo
Name:
Location: Bukit Subang, Selangor, Malaysia

Sempoii ladyyyy with a simple life. Srikandi Morrok Legion ke III, empayar Morrok. Long life Morrok!!

Wednesday, March 25, 2009

My dream watch..

Ini jam Guess idaman dinda..wahai kanda dins..hiks!

Before citer, ni entry cik asben pasal kephobiaan aku selama ni...hahaha.. Sila la baca

Okay citer pasal jam. I'm looking for this watch since 2 years ago. Ni kira chentar pertama bila first time aku ngk jam ni. Terus berkenan. 2 tahun lepas aku plan nak beli benda ni tapi tangguh2 beratus2 kali. Nak nunggu dia murah sikit la konon. Masa tu harga dia around RM479. This year aku konpim la nak beli, round satu KL and selangor punya shoping kompleks, semua kedai jam kata itu pattern lama, sudah takde. Uwaaa!! model 2009 takde bentuk love berbatu kat tepi tu, dia tukar ngan bentuk love senget which is tak berapa cantik bagi aku.
Malam tadi aku tersurf tenet, jumpa kat satu e-shoping. Tapi rega dia mahal sikit USD171.00 (around RM600). Rasa terharu sangat sampai cam nak nanges. Selama ni aku explain kat kengkawan derang tak dapat nak imejin rupa dia caner. So, kalau korang nampak jam ni kat memana, tolong bagitau aku. Tolongggg la... uwaaaaa!

Ehh.. cam tak caya je aku tak citer pasal henbeg dah...aku citer pasal jam plak. Oh yer.. minggu ni pakai beg Al*in D*lon yg keras-gila-baling-ke-anjing-leh-mati tu. Tapi macam tak best lak sebab tak leh letak kat bahu. Macam brief case, kena pegang je. Syahira siap kata "macam beg dokter la mama". Cessweges...