Sempoii jer...

Untuk menjadi Artakus, hati mesti cekal, jiwa mesti kental -Ahmad Patria Abdullah-

My Photo
Name:
Location: Bukit Subang, Selangor, Malaysia

Sempoii ladyyyy with a simple life. Srikandi Morrok Legion ke III, empayar Morrok. Long life Morrok!!

Monday, April 07, 2008

Ucapan Menteri..belia dan sukan..

Read between the line!

U olss..tak sangka tul entry mek yg sebelum ni telah mendapat sambutan hangat² **** ayam dr penduduk reban. Saya ucapkan bebanyak time kasihlah pd sesapa yg sudi menyumbang komen, menulis ala-ala blog sendiri diruangan komen, jua pd yg menulis ibarat berada di tag reban jua adanya.. Belum sempat refresh dah ada org menjawap gitu. Mek tak kisah asalkan perpaduan anak² ayam semakin kuat dan ukhuwah kita semakin erat. Amma Ba'..

Owh ya..kepada semua menteri yg terlibat, mek ucapkan selamat menjalankan tugas dengan jayanya. Bila menjalankan tugas jgnla over, sebab bila kita over..org cepat nampak terang ke malapnya kita nih. Especially kalau yg blur² sotong tu (jijo: mmg nama sebenar). Lagi buat² tau, lagi la nampak byk benda yg kita tatau..hikss!

Kalau ikutkan kata alangz, menteri² kena isytihar harta tau u olss.. seram kan? Mek tak kisah sebenarnya..tapi setelah menyuarat ditingkap dapur dijalankan, itu semua tak peru.., kita cuma perlu mengistihar blog yg sedia ada, dan memastikan link² di sebelah blog adalah yg terkini dan sensasi..Tadaaa! saya berani cakap sebab saya dah update semua link. Sila la buat spot cek.. hahahah! mek vangga sebab dah apdet.. yay!

Saya berjanji u olss..utk menjalankan tugas sebaik mungkin. Akhir kata "jgn diet kerana saya, tapi dietlah bersama² saya". Bersama² lah kita berganding bahu menuju atap reban ayam yg sama...
lepas membaca,
jangan romen,
lepas baca,
silalah komen..
hikss! (tak malu)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home