Sempoii jer...

Untuk menjadi Artakus, hati mesti cekal, jiwa mesti kental -Ahmad Patria Abdullah-

My Photo
Name:
Location: Bukit Subang, Selangor, Malaysia

Sempoii ladyyyy with a simple life. Srikandi Morrok Legion ke III, empayar Morrok. Long life Morrok!!

Monday, June 29, 2009

sempoii transform to...



Semalam ngk Transformer! yay!

Jadual sgt pack, terpaksa kejar sana sini semata2 taknak terlepas transformer. (betulkan niat..betulkan niat). Mula2 pi kenduri kazen kat Bukit Kinrara. Dia buat majlis kat dewan. Aku ikut mak ayah, kakak & adik aku ngan family memasing, konvoi sebab takut sesat (macam selalu). Sampai2 je baru kul 12. Mak bapak pengantin pun blom sampai. Wakakaka! punya la bersemangat. 12.15 parent pengantin sampai, 12.30 aku beransur balik selepas makan nasik, tapai dan aiskrim. Diet tak henggat. Pengantin pon tak sempat jumpa.

Yaa..kendian bergegas ke Kem Wadieburn plak, Farhana (bdk opis) kawen. Takyah pikir2 pasal hadiah sebab opis dah tong2 bagi JJ Vocher sebanyak RM1,000. Ahh indahnya donia bila dpt byk JJ vocher. Sampai je, janji ngan cik asben tak makan lagi tapi termakan gak siiikit. Lps salam pengantin, bergegas ke Midveli...hihih..cam katun jek laju.

Berjaya gak sampai awal. Kul 3 dah sampai. Betapa katunnya cik asben bawak keta. Citer tu best tapi aku bukan reti nak review2 cam waiem atau makincik. Kali ni banyak adegan gaduh compare to Transformer 1. Ni adalah serba sikit komen dr cik asben & anak2 den tentang pelem ni.

Cik asben: "Napa la watak awek seksi tu jahat tu cepat sangat abis.. tu je la watak yang sangat mengesankan" (satu komen yg hampeh)

Wan Nur Syahira: "Syira nak jadi Willie! dia comel dan dah taubat jadi baik." (owhh so sweeett la this girl..macam mak dia jugak..hiks)

Wan Syamil Hakimi: "Wan Nur Qistimon menjadi Garu-garumon"*

Wan Nur Qistina: "Qistina tak leh komen sebab Qistina tiada ditempat kejadian. Mama Qistina letak Qistina kat babysitter"

*Syamil tu still dalam dunia digimon dia. Nama asal Wan Nur Qistimon adalah Wan Nur Qistina. Garu-Garumon adalah rakan Digimon. So no komen tentang komen beliau. Hiks!

Aku: "Sempoii transform to Semput-bot!" (sbb makan tapaiiii..adeh~)